Köpvillkor

Beställning & betalning

Beställningsinformation

När du genomfört en beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i kassan. I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss omedelbart via e-post på hello@mawashi.se

Betalningsalternativ

Alla betalningar hanteras tryggt genom Klarna. Klarna erbjuder olika betalningsalternativ där du som kund kan välja det betalsätt som passar dig bäst. Du kan betala direkt genom Swish, banköverföring eller kort. Du kan betala senare där du får din beställning först och sedan betalar. Du har även alternativet att dela upp din betalning.
För att läsa mer om Klarna och företagets allmänna villkor och bestämmelser, klicka på denna länk: Klarna

Ha koll på dina köp

Logga in på Klarna för att få en överblick över alla dina köp via Klarna. Du kan själv hantera dina fakturor genom att exempelvis förlänga betaltiden eller rapportera en retur.

Frakt & Leverans

Fraktkostnad

Vi erbjuder fri frakt för köp över 499 kr, under det beloppet så kostar frakten 39 kr.

Leverans

Inom Sverige samarbetar vi med Postnord för att på bästa sätt leverera produkter till dig. Vi rekommenderar dig att använda Postnords app för att följa dina leveranser.

Leveranstid

Efter att vi har godkänt och bekräftat din beställning är leveranstiden 1-3 arbetsdagar.

Ansvar

Om varan kommer bort eller skadas på väg till dig har Mawashi Underwear Sweden AB betalningsansvaret. Om en vara kommer bort eller skadas vid en retur har du betalningsansvaret.

Retur & reklamation

Hur du returnerar

Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med Mawashi´s produkter och att du smidigt ska kunna returnera de produkter du önskar, därför ger vi dig 30 dagars returrätt efter att du har tagit emot produkten/produkterna. Returkostnaden är 39 kr och dras av från din återbetalning.

Vi tar av hygieniska skäl inte emot returer/byten på underkläder där plomberingen är bruten (plasten runt underkläderna), detta för att du som kund ska känna dig trygg med att produkten är helt ny. Vid retur av överdelar (t-shirts, linnen, toppar) ska produkten vara ren och oanvänd vid retur och returnera produkten i mawashi´s förpackning som du fick när du mottog produkten.

Viktigt! För att vi ska kunna göra en återbetalning och skicka dig en retursedel så behöver du, skicka ett meddelande att du vill göra en retur via detta formulär, mail och fyll i ditt namn, e-post, adress och ordernummer. 

Återbetalning vid retur

Efter att vi har mottagit och godkänt din retur kommer vi att notifiera Klarna som kommer att hantera din återbetalning. Det tar ca två veckor från att du skickat din retur till oss innan du har din återbetalning på kontot. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar vid återbetalning vilket är den maximala tiden enligt lag.

Reklamation

Vi har en kvalitetskontroll som våra varor går genom innan de skickas till dig för att säkerställa att inga defekter eller skador finns på varan. Skulle du trots detta upptäcka en skada eller defekt kommer vi ersätta dig med en ny vara om varan finns tillgänglig. Finns inte varan tillgänglig kommer du att återbetalas med den ursprungliga kostnaden. Vi står för returkostnader. Vid en reklamation, kontakta oss här mail

Mitt Klarna konto

Logga in på Klarna för att få en överblick över alla dina köp via Klarna. Du kan själv hantera dina fakturor genom att exempelvis förlänga betaltiden eller rapportera en retur.


Behöver du hjälp? 
Kontakta oss gärna via vårt formulär här mail
 
Logga in