Det viktiga är inte vad MAWASHI är.
Det viktiga är vem du är.

I slutet av åttio och början av nittiotalet är bästa vännerna Peter och Fredric fortfarande bara tonåringar. Det är en tid full av intryck och nya upplevelser. Kärnreaktorerna i Tjernobyl exploderar, galna kosjukan härjar och forskaren Tim Berners-Lee skapar den första webbläsaren och lägger därmed grunden till internet. Ingen av dessa händelser har ännu någon större inverkan på pojkarnas liv. Deras värld kretsar istället kring skateboards, musik, tjuvade folköl, och att i varje vaket ögonblick försöka ha så roligt som möjligt.

36 år senare bestämmer sig de båda vännerna för att tillsammans skapa underklädesmärket MAWASHI. Ett varumärke med produkter gjorda för rackartyg, tillverkade i organiska material som andas och är snälla mot huden. MAWASHI har ingen uttalad varumärkes-filosofi förutom att  uppmana till en avspänd livsattityd som skapar glädje och balans i livet. Vi designar våra kollektioner genom att mixa retrokänsla med framtidsvisioner och hämtar inspiration från aktiviteter, minnen och platser som gjort oss glada genom åren.

Precis som när vi var tonåringar tycker vi att livet ska handla om att tänja på regler, experimentera, ta risker, göra misstag, skratta och växa, och det vill vi göra tillsammans med er.


/Team MAWASHI
 
Logga in