Personuppgifter

Mawashi Underwear Sweden AB, org.nr 559379-2236 är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar. Personuppgifter är all information som vi kan använda för att identifiera dig som enskild person.

Hur skyddas dina uppgifter?

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på vår webbplats. Vi använder Klarna som betalningsmetod och vi kommer därför aldrig att spara dina kortuppgifter hos oss. Vi samlar endast in den nödvändiga informationen som behövs för att hantera ditt köp och leveransen av din beställning i form av namn, adress, telefonnummer, e-postadress och köphistorik hos oss. Du kan när som helst be om att få ett utdrag eller att få dina uppgifter raderade från vårt register. En gång per år har du som kund rätt att få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har rätt som kund att begära att bli raderad ur våra system. Nödvändiga personuppgifter som namn och adress finns dock kvar i vårt affärssystem för att uppfylla bokföringslagens krav. Andra personuppgifter kommer att tas bort.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Dina personuppgifter sparas i tre (3) år eller tills att du som kund valt att aktivt radera din information. Därefter kommer endast information som är nödvändig utifrån bokföringslagen att sparas.

Avsluta din prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning samt nyhetsbrev. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden kan du enkelt avsluta prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande. Om du önskar få hjälp, maila till oss på hello@mawashi.se


Logga in